lauantai 1. helmikuuta 2014

"Suurin unelma mitä mulla on jalkapalloilijana olisi saada pukea Suomen maajoukkuepaita päälle."

Nyt unohdamme kaikki ikävät loukkaantumiset. Unohdamme hajotetun polven. Uskotellaan että olen kahdella terveellä jalalla juokseva innokas jalkapalloilija!

Mun unelma futarina? Suurin unelma mitä mulla on jalkapalloilijana olisi saada pukea Suomen maajoukkuepaita päälle. Saisi olla rivissä muiden Suomen parhaiden futareiden kanssa, ja laulaa Maamme laulua. Lyhyesti ja ytimekkäästi. Believe in your dreams!


Ja nyt voimme palata takaisi pilvistä!  Realistiset tavoitteet pelaajana kolmen neljän vuoden tähtäimellä. Jatko-opintojen perässä muutto tulee eteen puolentoista vuoden päästä. Jolloin viimeistään seura ja joukkue vaihtuu. Seuraava seura on toivottavasti Jyväskylässä tai Lahdessa. Millä tasolla toivoisin pystyväni pelaamaan, tottakai Naisten Liigaa! Okei ehkä sitten unissani. Nyt uskoisin pärjääväni kolmosessa tai jopa kakkosessakin. Joten realistinen tavoite on päästä ykköseen tai kakkoseen. Ja tämä on sellainen tavoite/toive.

Ja nyt palaamme nyky tilanteeseen. Eli kerran hajotettu polvi aina hajotettu polvi! (Y) Ja näillä mennään, parempaa kun ei ole tarjolla.

Jos/Ja kun polvi on kondiksessa, toivottavasti kesään mennessä, tavoite pelaajana on vahvistaa heikkouksia. Pahimmat heikkouteni: fyysisyys, pääpeli ja vasen jalka.

Fyysisyys: No se kunto. Peli kestää sen 90min, joten se tarvis kans jaksata ravata läpi. Lenkkeily tässä nyt alkaa kunhan flunssa on selätetty. Lenkkeily on tosin niiin syvältä, että saa nähdä mitä tästä taas tulee. xD Kyllä se tästä, tahdon voimalla tossua toisen eteen. Salilla kun en aikaisemmin ole viihtinyt, niin jotain lihasvoimaa pitäisi hankkia tämän läskin tilalle! Että sellanen pikku projekti. =D
Pääpeli: En tiedä tarkoitanko tällä älyllistä pelaamista, vai pallon puskemista. Joten tarkoittakoon molempia. Peliälyssä on aina parannettavaa. Fyysinen pääpeli, pitkänä ja pitkänä pelaajana olisi kiva joskus sitä palloa puskea. Eli lisää ponnistusvoimaa kinttuihin ja rintamasuunta kuntoon!
Vasen jalka: Joka asia. Tarvis varmaan juokseminekin opetella uurestaan. =D No perus sisäsyrjäsyöttä onnisttuu hyvällä tasolla. Mutta siihen se jää. Joskus harvoin saattaa hyvä kaaripotku vasurilla lähteä, mutta erittäin harvoin. Tähän kehittämiseen vaikuttaa tuo polvi. Kun oon "varonut ja suojellut" sitä viimeiset kolme kautta, niin kauheasti kehittymistä näkynyt. Mutta se korjataan jos polvi kestää.

Tämä viikko on podettu edelleen tätä helekutin flunssaa..... Sais loppua si jo! Jäällä on muutamana kertana käyty lättyä lämimässä, mutta siinä on mun liikunnat ollut.

Ja putous fanina pakko mainostaa! Päivän naurut!! =DD
http://www.mtv.fi/ohjelmat.shtml/kotimaiset/putous/uutiset/1858094/video-aku-hirviniemen-rohkea-jaba-parodia---nain-han-kommentoi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti