tiistai 18. helmikuuta 2014

Päläpäläpälä.... Tässä ei oo mitään järkee! xD

Meikäläisen arki rullaa jälleen normaalisti eteenpäin. 8.15-14.30 tai 15.55 kulutetaan lukion penkkiä. Ennen ja jälkeen kulutetaan bussin penkkiä. Ja illat kulutetaan kuntosalin  tai liikuntasalien lattiaa. Ja parin viikon päästä alkaa Eerikkilän kenun kuluttaminen.  Aikamoista kuluttamista! xD

Mutta siis flunssa vihdoin ja viimein selätetty, ei mennyt kun kuukausi... Ja paluu"uuteen" ja uuteen treeniohjelmaaan. Tällä hetkenä pohjana on seuraavanlainen runko:
  • Maanantai: Kuntosali + lenkki
  • Tiistai: Futis treenit ja kuntosali
  • Keskiviikko: Flowride/Uinti/joku jumppa + kuntosali
  • Torstai: Futis treenit ja kuntosali
  • Perjantai: Lenkki ja lihashuolto
  • Lauantai: Kuntosali
  • Sunnuntai: Valmennusta, futis treenit 
Eli siis 1-3 futis treeniä, 2 lenkkiä, 3-4 kuntosalia, 1 Flowride/jumppa/uinti. Kuntosalilla olen jakanut niin että viikossa on 2-3 kertaa kun keskityn jalkoihin ja keskivartaloon. Loput kerrat sitten koitetaan tehdä käsille ja keskiropalle jottain.  Tällä hetkellä tämä on suunnittelu asteella, ja muutoksia tulee varmasti. Riippuen aina futiksen määrästä viikossa. Ja ihan miltä tuntuu, jos huvittaa mennä lenkille sit meen, jos ei niin ehkä en mene. =D Kuitenkin tällä hetkellä mun osallistuminen tuolla futiksessa on niin vähäistä että tuskin sitä voi treenaamiseksi edes kutsua.


Tällä hetkellä polven kanssa menee OK. Normi arjessa "huonouden" huomaa lähinnä vain rappusissa. Salilla vaihtelee päivittäin, toisenä päivänä voi matollakin hölkkäillä 15min ja ei mitään. Seuraavalla kerralla menee 5min irvistäen. Tästäkin johtuen se mitä salilla aion tehdä tulee selkeäksi vasta lämmitellessä.  Pientä kipuilua polvessa on ollut muutaman viikon ajan jo ihan uudessa paikassa lumpion alla... Ai kun mukavaa kun ei aina satu tuolta sisäsyrjästä! Vaihtelu virkistää! Hehhe... Noo, eiköös se kohta mene jo ohi.

"Vaikeudet on tehty voitettaviksi" kirjoitti valmentajani liikuntadiplomi arvosteluuni polvi vaivastani. Näin se menee. Hyvä asia isessäni on se että en anna polven olla tekosyy esim. paskalle kunnolleni. Kyllä, se olisi mainio tekosyy vaikka olla osallistumatta koulun liikuntatunnille, hyvä syy skipata koulun tanssi kerrat. Kyllä tässä sen verran urheilijan vikaa mussakin on, että ei niitä hyviä futareita lintsaamalla tule! Polven ns. suojeleminen ja tekosyy ovat kyllä kaksi eriasiaa. Kyllä siiitä treeneissä saa aina välillä kuulla joukkue kavereilta, ja joskus sielä on joku meikäläistä imitoimassa; "mut kun mun polvi on kipee ni ei voi". Juu, ei se mua haittaa, antaa imitoida vaan! =D Kai tämäkin joukkue henkeä nostaa?

Tässä nyt on kolme (?) vuotta ollu polvi sökönä, niin kyllä se väliltä vitsiltä tuntuukin. Että kuinka helvetin huono tuuri voi olla. Päivä jolloin tää kaikki jaska alkoi ei unohdu ikinä. Sen pelaajan kasvot joka takaapäin leikkarin vetäs jaloille, ei ikinä häviä verkkokalvolta. "Sori" vaan kuulu, kun makasin maassa. Ei edes korttia saannut vaikka meikäläiseltä vedettiin molemmat jalat alta kerta heitolla, ja pallokin oli jossain parin metrin päässä. Helekutti! No urheilu on urheilua, ""vahinkoja"" sattuu aina.

Pikku hiljaa tässä on alkanut taas oikein ärsyttämään tämä futiksen seuraaminen sivusta. Se on ollut ihan ok ja ok, tähän asti. Mutta mitä lähemmäksi tullaan sitä että voi taas edes reenata normisti, sitä enemmän *ituttaa. Kerran kun sinne pienpeliin mukaan eksyin... Se tuntu niin hyvältä ja pahalta samaan aikaan. Ilo että "pystyi" pelaileen ja huono olo, kun tiesi että tässä ei todellakaan pitäis pelata. Se on vaan se yksi liian nopea käännös, yksi kolaus jonnekkin polven alueelle, se voi olla vaan se yksi huono potku niin kaikki duuni on ollut turhaa.Se on vaan se yksi... Ja unelma ja tavoite takaisin paluusta on mennyttä. Joten puupää yrittää nyt vaan pitää purunsa järjestyksessä!

Muuta ajateltavaa ja intoa tuo kaverin kanssa otettu haaste; käydä läpi KAIKKI Kutomon jumpat toukokuun loppuun mennessä... Mihin mä oon taas lupautunut!?!?!?  Joten nyt mää sinne Zumbaankin sitten joudun! Ja kaikkiin muihin tanssi koreografia juttuihin. Mä oon taas niin pihalla kun lumiukko siellä! Rytmitaju hoi, missä piileksit?

Nyt meitsi lähteen pakkoon napiikset kassiin ja kohti Eerikkilää! <3
Ja niin, tänään jatkuu Mestareiden Liiga, ManCity vs. Barca. Messi iskee pari maalia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti