lauantai 22. helmikuuta 2014

Hiihtoloma = Urheiluloma

Kauan odotettu ja ansaittu loma koulusta. Vihdoin! Viime viikko oli kyllä sellaista lorvimista vain koulussa, kun ei oikein mikään aine napannut. Tämä viikko on mennyt lähinnä salilla, sielläkin aika vähän. Maanantaina levättiin sunnuntain treeneistä. Tiistaina "eksyin" kesken koulupäivän salille, ja illalla olikin vuorossa futis treenit Adidas hallissa. Siellä oli teemana prässääminen, joten meikäläinen teki omia juttujani sivussa. Keskiviikkona olin salilla. Ensimmäistä kertaa puoleentoista kuukauteen oli joku neuvoja salilla, eli joku kellä on aivot. Ei siinä sitten mitään, luulot pois heti alkuunsa. Vähän juostiin matolla, venyttelin kunnolla! Ja katteltiin tekniikkaa. Näitä reenejä kiitos lisää!! Päällinmäisenä jäi mieleen juoksu tekniikka. Tiesin että se ei hyvä ole, mutta en nyt tiennyt että se niin huono on! Mietin vaan ettei kukaan ennen ole viittinyt avata suutansa aikasemmin tekniikkaan liittyen. Noo, ei voi mitään. Nyt sitten reenaillaan näillä ohjeilla. Torstaina tein koiran kanssa kunnon metsä lenkin hakkuu aukeella, vähän erilaista maastoa. Ja perjantaina sitten salilla... Se meni ihan penkin alle. Koivun klapille olisi käyttöä! Vielä olisi pitänyt malttaa keskiviikon jäljiltä levätä...

Tänään lauantaina illalla on luvassa tuomaroimista parin harkkapelin verran Eerikkilässä. Ja tietysti Putous! =D Ja kai tota pientä koira mussukkaa tarvi lenkittää. Huomenna sitten voisi käydä salilla ja illalla sitten futistreenit luvassa. Ens viikolla muita lukkoon lyötyjä ohjelmia ei ole kuin tiistain laskettelureissu Sappeelle. Saa nähdä miten polovi kestää, vuosi sitten suurinpiirtein ryömin rinteestä kahen tunnin jälkeen poies. Joten innolla odotan =D Muuten sitten salia, uimassakin voisi käydä piitkästä aikaa ja vois tietty jonkun jumpan käydä vetämässä. Ja tietysti juoksu treeniä pakko tehdä. Joten tässä tämä loma mukavasti sitten kuluu.

Kouluun vielä pakko palata, meinaan torstaina oli kolmos jakson kokeiden palautus. Aika tyytyväinen olen numeroihin, vaikka en juurikaan lukenut. Matikka tosin hieman harmittaa, mutta parannetaan tähän kurssiin! Uskonto pääsi yllättämään, lukematta kasi. =D Ja ruotsistakin tuli kuutonen. Tuossa vielä wilmasta numerot (keskiarvoja) aineittain, ja kurssien määrät.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti