sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Lomat lusittu

Sinne meni se hiihtoloma. Ei ainakaan etelässä tarvinnut suksien käytöstä unelmoidakkaan. Kun ystävät huiteli Rukalla, meidän perhe oli tänä vuonna niin kuin yleensäkin ihan kotona, kiitos maatilan ja elukoiden... Siinähän se loma sitten meni urheillessa ja viettäessä aikaa ystävän kanssa, jonka kanssa tulee vietetty liian vähän aikaa arkisin. =/ Läksytkin on melkein tehty jo, kerrankin ajoistaan! Tai oikeastaan kerrankin tein niitä läksyjä sanotaan näin!


 
Eerikkilä kuittaa!
Lauantai 22.2

Ensimmäinen lomapäivä <3 Siinähän se sitten meni nukkuessa ja kotona kaikenlaista tehdessä. Illan suussa oli sitten pikku poikien turnaus, jossa olin tuomarina. Ja täytyy sanoa että onneksi olin siellä jo tuntia aiemmin ja kävin lenkillä, meinaan siinähän piti oikein juosta että pysy niiden perässä! Ja tietysti oli jääkiekon pronssi ottelu. Josta taisin nähdä televisiosta viimeiset 10min. Kentän laidalta sitten tuli aina välitietoja mikä oli tilanne. Kiitos Teemu Selänne #8, olet korvaamaton!






Sunnuntai 23.2

Sunnuntaithan on normaalisti täynnä jalkapalloa, mutta hiihtoloman ajaksi poikien treenit on peruttu, joten ohjelmassa oli vain omat treenit ja koiran lenkitys pitkän kaavan mukaan. Päätin mennä hakkuu aukeaa pitkin koiran kanssa, johan oli idea... =D Hieman vetistä puuhaa.


Maanantai 24.2

Miten alkaisi maanantai paremmin kuin salilta? En mä ainakaan tiedä parempaa! Vuorossa oli jalkapäivä, siis paras päivä! Mää kun voisin treenata joka kerta jalkoja, mutta viksummat kerto että neljä tai viisi kertaa viikossa on liikaa jalkoja. Joten pakko se sitten on välillä  jotain käsiä treenata... Mutta siis näillä mentiin:
  • 15min hölkkäy matolla
  • 3x10 kyykky Smithissä 15kg
  • Reiden ojennus 1x15 42.5kg ja molemmilla jaloilla 2x10 22.5kg
  • Jalkaprässi 1x20 60kg ja yks jalka kerrallaan 2x15 30kg
  • Askelkyykky, vastakkaisessa kädessä 5kg kiekko. Molemmat jalat 2x15
  • Liikehallinta jutut
  • Venyttelyt

Tiistai 25.2

Laskettelu reissu Sappeellle. Viime vuonna polvi taisi kestää sen pari tuntia, ja sitten oli pakko päästä pois. Tällä kertaa ensimmäiset 1.5h sujui ihan mukavasti. Aina kääntyessä vähän kirpas mutta ei sen enempää. Siinä sitten juomatauon jälkeen homma jatkui samalla menestyksellä. Välillä sitten vähän ruokaa massuun, ja ei kun takaisin mäkeen, jossa ongelmat sitten alko... Varmaan vajaat neljä tuntia yhteensä pystyin laskemaan, mutta sitten kyllä sano polvi ittensä irti. Matkalla kohti kotia sitten lumipussi bussiin mukaan, ja palloa muistuttavaan polven kylmää.
Normaalit kettuilut asiasta kuskilta, ja eikun kohti kotia. Ilta menikin sitten kipeitä lihaksia venytellessä, hunolla menestyksellä tosin. 


Keskiviikko 26.2

Laskettelusta nokkiinsa ottanut polvi sai olla salilla rauhassa, ja keskityin keskivartaloon ja käsiin. Tähän en nyt tarkemmin ala laittamaan mitä tein, koska en tiedä laitteiden nimiä. xD Mutta näin yleiseti ihmetytti oikein kun käsiä tulee tehtyä erittäin harvoin. Että mistä ne voimat sinne on tullut? Ensin kun miettii että joo tää 15kg on varmaan sopiva, mutta huomaa jo viiden toiston jälkeen että liian kevyt. Ja lopulta teen jollain 25kg! What?! xD

Torstai 27.2

Aamusta (mun aamu lomalla klo. 11->) sitten taas kohti Kutomon salia. Salilla aika sama ohjelma kuin maanantaina, painot tosin olivat vähän pienemmät, kiitos polven. Ja venyteltyä tuli oikein kunnolla. Siitä sitten matka jatkui kohti Vesihelmeä, jossa kaveri jo odottelikin minua. Vuorossa siis vesijuoksua... Oi kyllä! Tätä mulle ehdotettiin alkuviikosta, että pitäisi mennä testaileen. No ei oikein voinut ei sanoa. Joten löysin sitten lopulta itseni mummojen seasta vesijuoksemassa. Täytyy sanoa että siinä varmastikkin on joku tekniikka, mikä ei meille auennut. Kovin yritin ottaa muista mallia, mutta aika huonolla menestyksellä. Siinä sitten painettiin 40min allasta edes takaisin, aika tehokasta se on mun omallakin tekniikalla jo! =D Ja tämähän on tätä polvi ystävällisyyden huipentumaa, tätä sitten vaan kuulemma lisää... Ilman kaveria en sinne kyllä mene, sen verran tylsää hommaa, täytyy olla juoruilukaveri messissä! =D Siinä sitten polven kylmäystä kylmäaltaassa, ja lillumista terapia-altaassa. Nopeat venyttelyt vielä altaassa, ja kohti saunaa, ja Rossoa! Perheen miesväki kun oli laivalla ja yksi armeijan täyshoidossa. Lähtivät perheen naiset herkuttelemaan oikein ravintolaan!

Perjantai 28.2

På svenska!
Perjantai on aina perjantai, oli sitten loma tai ei. Siinä sitten käytiin kaupassa ja syömässä. Ei kummempia. Koko viikon ajan olen aina välillä käynyt naapurissa lukemassa vähän Kalle Ankaa! =D Kyllä, luen Aku Ankat ruotsiksi, siis katselen kuvat. Vierotusoireita selvästi koulusta koettu! Siinä sitten kuuden aikaan illalla sain jonkun ihme päähän piston lähteä lenkille. Ei siinä muuta sittenkun kamat vaihtoon ja menoksi. Seitsemisen kilsaa tuli juostua/hölkättyä välillä tosin vähän käveltyäkin. Illalla kunnon venyttelyt samalla kun katsoin Selännettä noin neljättä kertaa. Mutta aina yhtä hyvä elokuva!


Ei niin lumiset maisemat lenkillä




Kevään ekat ajelut suoritettu
Lauantai 1.3

<3 Paras voittakoon!
Ansaittu lepopäivä treenaamisesta. Muutaman viikon ajan polvi kipuillut lumpion alta, tämä siis uusi paikka... (En tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa) Ja nyt tiistaista lähtien kipeä kävelessä istuessa, mitä tahansa kun tekee. No, kuulemma rasituksen merkkejä, joten jos ens viikko rauhallisemmin. Tämä tosin toive ajattelua sillä maanantaina alkaa ulkotekonurmikausi Eerikkilässä, ja tätä ihanutta kaksi kertaa viikossa. Viimeiset kolme viikkoa kun on menty aika kovaa, 37h urheilua. Ei tarvi taas ihmetellä miksi polvi oireilee, oma vika, jälleen.  No lauantaina sitten kaivoin Vespa kullan esille kaiken maailman kylvökoneiden takaa. Ja piti oikein heittää pieni lenkki kun se kerran toimi kuin unelma! Ja illalla sitten oli vuorossa Putous Finaali! Antsku!! Mie romahan kun sie voitit!
Saariluoman räppi jäi kyllä vertaansa vaille! =D Hahaa!! Ja piti ystävlle sitten tehdä Lörttänen a la Heikkilä! Oli kuulemma vielä hyvää!

Sunnuntai 2.3

Viimeiset läksyt selätetty (hups. bilsa). Tänään siis jälleen ohjelmassa jalkapäivä ja omat futis treenit. Samalla ohjelmalla mennään kuin maanantaina, tosin keskiroppaa lisäksi. Ja kunnon venyttelyt lämmittelyn jälkeen.  Ja siitä sitten eväät naamaan ja kohti futis treenejä. Kotona sitten huomisten treenikamojen pakkailua ja eväiden tekoa.
 Loppukevennys: Meitsi tiistaina lasten seikkailuradalla. Päivän paras! Tuleva Tanja Poutiainen oikein sillä! =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti