tiistai 11. maaliskuuta 2014

Maanantai aloittaa uuden treeniviikon

Aikasin heräämistä, koulussa istumista, ruisleipiä, treeniä ja treeniä. Niistä on mun maanantai tehty. Edellisenä iltana valmiiksi tehdyt eväät ja pakattu harjoituskassi odottavat lähtöä. Herätyskello pirahtaa helkutin ärsyttävästi 06.10. Aamu venyttelyiden jälkeen alkoi joka aamuinen vaatteiden etsiminen ympäri taloa... Siinä sitten normi aamutoimet, ja kohti bussipysäkkiä.
7.22 Ja missä on bussi??

Rakastan tätä ajoissa koulussa olemista...

 Siinä sitten ihana kouluviikko alkoi 8.15 lempparillani ruotsilla. Mikä viikon aloitus, sentään aineesta 9-!! Seuraavaksi vuorossa oli äidinkieltä. 11.00 alkoi päivän paras tunti, meinaan ruokatunti! =D Tällä kertaa koulun tarjoama juurestarhan possupata ei napannut, joten suuntasin Prismaan (Heselle). Vitsi vitsi, karjalanpiirakkaa, jogurttia ja banaania.  Ruuan jälkeen vuorossa oli sitten matikkaa... Mietin vain että mitä mä tulen tekemään näilläkin tiedoilla, mutta ilmeisesti jotain kun niitä kerran opetetaan. Ja koulupäivän päätti terveystieto, jossa tunnin piti fysioterapeutti joka kertoi niska kivuista yms. ja liikunnasta. Ja jostain muustakin, kai?







Itse tehty pastasalaatti (Y)
Koulun jälkeen "muuttokuorman" kanssa kohti Kutomoa. Ensin Intersporttiin seura-asuja sovittamaan, ja sitten nauttimaan päivän ns. ensimmäisestä kunnon ruoka ateriaa. Pastasalaattia ja kivennäisvettä, kyllä kiitos! Tosin kaikki muutkin saivat ainakin haistella meikäläisen valkosipulikastikkeen tuoksuja, ketä tykkää ja ketä ei.


Ensimmäiset kengät lenkitetty
 Maanantai salit on parin viikon ajan olleet sellaisia teen mitä just sillon huvittaa. Tällä kertaa aloitin 15min hölkkäilyllä, ja perään oikeen kunnon venyttelyt ja "hieromista" pilatesrullalla. Oikeesti 20 minuuttia tein tota! =D Sen jälkeen selkää, vatsoja ja punnerruksia eri tavoilla. Tuon jälkeen olin ihan valmis poistumaan, mutta lopulta sain itseäni niskasta kiinni ja tein käsille treenin.
Miten niin paljon kamaa mukana?

Toisiksi paras paikka Eerikkilässä! Heti ruokalan jälkeen ;)
Siinä sitten ruisleipä ja protskupirtelö naamaan ja lenkki kamat niskaan. Auton nokka kohti Eerikkilää, jossa ei todellakaan mukavin treeni ilma, vähän vateria tuli, mutta ei todellakaan valiteta! Kello 17.30 alkulämpö lenkillä ja siitä sitten kamojen vaihto ja kentälle tunniksi. Treenissä lähinnä pelattiin, ja sillain.





Meitsin iltasatu ja kylmää polveen (Y)
 Kahdeksan jälkeen sitten vihdoin kotona, aika pitkä päivä taas takana, mutta mitäs sitä ei tekisi kun tavoitteet korkealla urheilun suhteen. Kotona sitten odotti lämmitetty sauna, paras paikka venytellä! Ja tietenkin päivän ensimmäinen ja viimeinen lämmin ateria, sitä olikin jo odotettu vesi kielellä! Vielä harkka vaatteisen pesu, ja huomisten koulukirjojen kaivaminen esille. Läksyjen teko ei kuulu mun päivä rytmiin yleensä. Aamulla tehdään koulussa sen verran kun ehdin, reilussa puolessa tunnissa ehtii ihan mukavasti niitä tekemään, ja yleensä niitä tehdään muiden aineiden tunneilla. Ei ole kauheasti opettajat valittaneet vaikka historian tunnilla olisi bilsan kirja esillä, tai terveystiedon tunnilla lasketaan matikan tehtäviä. Ilmeisesti ne ovat huomanneet että parempi antaa mun tehdä niitä läksyjä niin olen ainakin hetken hiljaa! =D Meikäläinen on yleinen vitsin aihe meidän perheessä kun minä nukkumassa joskus jo yhdeksältä ja viimeistään kymmeneltä. No voi itte koittaa nousta aamulta kuuden pintaan ja treenata kolme tuntia, yhdellä lämpimällä ruualla. Siinä kyllä uni maittaa! Varsinkin kun joka päivä treenaa melkein sen pari tuntia, sitä paitsi nukkuminen on kivaa! =D Niin kuin mummi sanoisi; "kasvava nuori tarvitsee unta!"

Sartsa #10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti