torstai 12. joulukuuta 2013

MOi

Siis tämä blogi on ollut täällä jo jonkun aikaa, mutta sitä en ole uskaltanut xD minnekään mainostaa. Mutta siis yllättäen serkkuni on taas minut ajanut jotain aloittamaan, joten...
No jos tänne yritän nyt jotain oikeatakin asiaa selittää. Siis maanantaina ja tiistaina olin kuntosalilla tekemässä polven kuntoutusohjelmaa. Yleensä runko salireeneihin on seuraavanlainen:
  • Lämmittely: noin 10min kuntopyörä/soutulaite tai juoksumatolla hökkäilyä
  • Reidenojennuslaite:  Ensin molemmilla jaloilla 20 kertaa 27.5kg. Sen jälkeen vuorotellen yksi jalka kerrallaan. Terveellä jalalla 10kertaa 20kg. Leikatulla jalalla myös 10 kertaa painona päivästä riippuen 17.5 kg tai 20kg. Viikon sisällä se on vakiintunut 20kg. Molemmilla jaloilla kolme kertaa. 
  • Taljassa teen 5kg painolla, vähän niin kuin ristiin vetoa. Hemmetin vaikea selittää =D Tars ottaa kuva joku kerta! Mutta silleen jännästi, vahvistaa pakaria, reisiä ja lonkkaa.
  • Kutomon uusin lisäys kuntosalille on maan mainio monitoimisali! Siellä on tilaa temmeltää ja kaiken näköistä vempelettä jota saa käyttää. Iso Plussa Kutomolle (y)! 
  • Monitoimisalissa:
  • Askelkyykky kävelyä noin 20m matkalla, edestaikaisin viisi kertaa. Mukana on 4kg kuntopallo jonka ojennan aina etunmaisen jalan puolelle. Kun olen mennyt päähän ja takaisin pidän pienen, tai yleensä vähän pidemmänkin tauon. xD
  • Jumppapallolla 3 kertaa seuraavanlaisesti: Makaan selälläni jalat koukussa pallon päällä, ja siitä nostan lantion ja vieritän palloa jotta jalat ovat suorassa ja siis kantapäät vain pallon päällä. Pidän siellä hetken ja takaisin koukkuun. Teen 15 kertaa per. kierros. 
  • Keskivartaloa vahvistaakseni perus hooveria 2 kipaletta minuutin pidolla. Ja kylki hooverit kerran molemmilla puolilla minuutin ajan.
Tämä on siis perusrunko, jonka päälle lisäilen päivästä riippuen kaiken näköistä, mikä tuntuu kivalta. Yleensä nämä ovat: tasapainoa puoli pallon päällä, resinakyykkyä, ojentajaa ja hauista taljassa. Jaa... KAikkea muuta =D

Kuvathan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Mutta tämän kuvan tarkoitus ei ole esitellä kuinka kaunis ja laiha ja kaikkea muuta ihanaa olen. Ei, sanoma on älä IKINÄ anna periksi. Sen olen oppinut monesti kantapään kautta, mutta aina on selvitty. Mutta siitä olen jo tehnyt postauksen, ja ehkä joskus lisää siitä.

Nyt kuitenkin koitan fyysisesti selviytyä fysioterapian rääkistä. Joten Se on Moro!   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti