tiistai 29. huhtikuuta 2014

Ilman otsikkoa

Muhun on varmaan iskenyt joku valmennus kärpänen. Ja intoa vaan lisäsi sunnuntaina voitettu harkkapeli, hyvä me! Koko ajan mielessä pyörii erilaiset harjotteet ja ideat mitä vois tehdä. Erittäin ärsyttävää tää on koulussa kun kerran päivässä yrittää keskittyä edes hieman kiinnostavaan aineeseen, niin eiköös pyöri joku futis treeni päässä. No ainakin pitäisi sunnuntain reenien suunnittelu käydä nopiasti.

Tämä kuukausi on kohta taputeltu pakettiin, niin tässä voisin iskeä vähän faktoja pöytään treeni laiskasta kuukaudesta. Suurin syy on toisella viikolla tehty Berliinin reissu. Mutta siis. Tähän päivään mennessä 32 tuntia reeniä, ja kaksikymmentä treeni kertaa. Salilla vaan viisi tuntia! Häpeän itseäni! Pyörälty on reilut kymmenen tuntia ja sellaset 240km mittarissa. Loput on sitten jotain satunnaisia lajeja, esim. koulun liikka tunneilla. Tunnillisesti ihan ok kuukausi. Mutta mitä on tehty ei vastaa kyllä yhtään sitä mitä pitäisi olla tehtynä. Joten suunnitelma ensi kuullle on. "Raaka" viikko suunnitelma: väh. 3 salia, 1-2 vesijuoksua, 1 Flowride Gruiser/Cardio, pyöräilyä noin 80-100km ja lisäksi koulun liikka tunnit kolme kertaa. Lisäksi olisi hyvä vetästä kerran viikkoon palauttava/huoltava treeni. Ja mitä pitäisi parantaa joka päivä on se mun suurin vihollinen venyttely. Helppohan se olisi yhdistää aina iltaisin samaan pakettiin kun kylmää polvea, mutta jotenkin se aina vähän jää. Mitä nyt ohje on 5krt päivässä venyttää ainakin vasenta jalkaa...

Huomasin tuossa pihalla pallon kanssa leikkiessä että kuinka surkea mun vasuri on. Siis oikeesti. Pomputtelussa menee ihan ok. Sellanen tönkköhän se on, mutta kyllä sillä nyt pomputtelee ihan kohtuullisella menestyksellä. Niinkin yksinkertainen potku kuin maalivahdinavaus käsistä. En ole siis potkinut mitään puolen kentän avauksia vaan, tiiliseinää vasten parin metrin päästä. Oikeella onnistuu hyvin, näppärästä kuten aina. Loistava idea on kokeilla sama vasurilla. Ennen kun edes tipun palloa ensimmäistä kertaa käsistäni mietin että tää on nyt jotenkin outoa. Ekan potkun jälkeen huomaan, kuinka paljon koordinaatio kyky on hävinnyt jalasta. Eihän se nyt mikään loistava potkujalka teknisesti ole koskaan ollut, mutta kyllä sillä ihan ok keskitykset on lähtenyt. Nyt on hyvä kun palloon edes osut! Lisää asiaa treenilistaan; koordinaatio treenit. Tikkaat tai jotain, mutta tää on jo naurettavaa jos ei futari meinaa palloon osua.


Ei tässä kummempia, samaa kaavaa jatketaan etteenpäin. Koulussa on alkanut joku kevät kiri... Terveystiedon tutkielman palautus kahden viikon päästä, ja mulla ei ole ydinkysymystä edes päätettynä, no aina ei voi voittaa =D Aihe on ainakin erittäin tuttu, jalkapallovammat. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti